Oglejte si tudi orientacijsko tabelo za izbor materiala:
Namen uporabe |
Osnovne |
Oznaka |
|
Univerzalna uporaba | Sveže rdeče meso Obdelano meso Zamrznjena riba Siri z zaključeno fazo zorenja |
Visoka barierna zaščita Standardno krčenje Standardna odpornost na preboj |
HB-L |
Univerzalna uporaba Visoko krčenje |
Sveže rdeče meso Obdelano meso Zamrznjena riba Siri z zaključeno fazo zorenja |
Visoka barierna zaščita Visoko krčenje Zmerna odpornost na preboj |
HB-LX |
Univerzalna uporaba Izboljšana odpornost na preboj |
Trdi in težki izdelki Sveže rdeče meso Obdelano meso Zamrznjena riba |
Visoka barierna zaščita Standardno krčenje Izboljšana odpornost na preboj |
HB-M |
Visoko zahtevna uporaba | Trdi in težki izdelki Sveže rdeče meso s kostmi Obdelano meso s kostmi |
Visoka barierna zaščita Zmerno krčenje Visoka odpornost na preboj |
HB-H |
Ekstremna uporaba Vrhunska prebojna odpornost |
Zelo trdi in težki izdelki Sveže rdeče meso s kostmi Obdelano meso s kostmi |
Visoka barierna zaščita Zmerno krčenje Vrhunska odpornost na preboj |
HB-X |
Sir v fazi zorenja | Siri s srednjo ali visoko emisijo CO2 v fazi zorenja |
Izboljšano krčenje Standardna odpornost na preboj |
SB-L |
Sir v fazi zorenja Vrhunsko krčenje |
Siri s srednjo ali visoko emisijo CO2 v fazi zorenja |
Vrhunsko krčenje Zmerna odpornost na preboj |
SB-LX |